vineri, 31 ianuarie 2014



Cine sunt clienții imbraca.MA?


Da, la tine ne referim. Tu, cea care ne cumperi produsele cu dragoste, care ne urmărești magazinul online, care ne lași comentarii pe pagina de Facebook, care participi la concursuri și dai mai departe vestea prietenilor tăi. Noi îți suntem recunoscători pentru susținere și îți oferim mereu produse de calitate marca imbraca.MA la prețuri foarte bune, reduceri, oferte speciale, client service mereu pe fază, premii, cadouri surpriză la comandă și multe altele.

Noi facem un efort continuu să te mulțumim, să ne îmbunătățim serviciul și să-ți creăm cea mai bună experiență de shopping online… în timp ce ne și distrăm. Vrem să dezvoltăm relații mai bune și mai de durată cu clienții noștri pentru că astfel, ambele părți au de câștigat.

Fanii noștri sunt, de obicei, fete, din mediul urban, care iubesc moda. Care știu mereu ce trenduri vor apărea și vor să fie primele care le adoptă. De la noi cumpără doar cei care sunt pasionați de fashion  și accesorii și știu fiecare tinute de pe site cu ce piese vestimentare de acasă se asortează. Clienții noștri sunt mereu plini de viață, pun întrebări, se interesează de calitatea produselor și știu exact ce vor. Shopping-ul face parte din viața lor și acum au ocazia să cumpere online produsele preferate într-un mod foarte comod, existând mai multe modalități de comandă, de plată, și produsele vin direct acasă.

Noi avem cei mai buni clienți pentru că ne dau mereu ocazia să ne îmbunătățim și pentru că vorbesc mereu cu prietenii lor despre produsele noastre. Credem că putem satisface o arie cât mai largă de oameni pentru că vindem atât produse de dama,  imbracaminte pentru toate anotimpurile, imbracaminte  elegantă și casual, modernă și clasică.

Cu această ocazie, lasă-ne un comentariu la această postare prin care să ne spui care este părerea ta despre noi! Promitem să te ascultăm și să devenim mult mai mult pe placul tău.