joi, 22 mai 2014

Cand vine vorba de moda si trenduri, toate ne dorim acelasi lucru: sa aratm grozav! Din pacate, exista cateva greseli de stil pe care este posibil sa le practicam din cauza faptului ca nu le stim. Este vorba de erori vizibile, care pot ruina total un outfit perfect. Pentru a stii de acum de ce sa te feresti si ce sa nu porti, iata topul celor mai practicate greseli de stil.
 


Cand vine vorba de haine largi, exista doua variante: hainele largi care sunt in regula si cele care trebuie evitate. Hainele largi ok sunt de exemplu bluzele usor bufante tip rochie, care purtate cu o curea in talie arata fantastic, subliniindu-ti talia si punandu-ti in valoare picioarele. Hainele largi la care ne referim noi sunt cele care nu au nicio forma, care nu iti avantajeaza corpul si care te „inghit" cu totul. Nu confunda stilul lejer cu astfel de haine care nu te ajuta deloc.
Renunta asadar la tricourile largi, care atarna pana la genunchi, pantalonii de trening largiti, care mai au putin si cad de pe tine, etc. Si nu uita, cumpara-ti mereu haine care au masura potivita pentru tine.
Alege cele mai frumoase haine online si fii in pas cu moda tot timpul.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu